Eric Newman

als presentator of host

op uw evenement?

Een warm welkom

met de regie in handen

Om welke gelegenheid het ook gaat, een goede presentator of host zorgt voor de juiste toon die de muziek maakt. Een prettig persoon die zijn publiek haarfijn aanvoelt. Humoristisch of stijlvol, met Eric als presentator kunt u alle kanten op!

 

Loopt het even anders dan gepland? Een ervaren presentator weet op dat moment de leegte in te vullen met gepaste improvisatie zodat er geen ongemakkelijke momenten ontstaan. Daarbij zorgt interactie met het publiek (indien gepast) vaak voor extra beleving waardoor uw evenement of gelegenheid niet snel vergeten zal worden... 

Eric Newman presenteert al sinds jaar en dag uiteenlopende evenementen, openingen of bedrijfsgelegenheden. Professioneel, als het even kan met een tikkie humor en altijd met de regie in handen spreekt Eric voor kleine of grote groepen mensen alsof ze al jaren buren zijn. 

 

Uw programma zal vlot verlopen wanneer Eric de presentatie in handen heeft. Spreek met hem door wat uw wensen zijn en hij geeft invulling aan de presentatie daarvan.

 

Eric is een ervaren, professionele presentator die als een absolute meerwaarde zal functioneren.

1/1

Winkelcentrum

promotie

Door het inzetten van promotie en entertainment volgt een positieve en bruisende uitstraling van uw winkelcentrum. Thematisch en doelgericht werken, interactie met het publiek, verbazingwekkend en natuurlijk professionaliteit zijn dé kernbegrippen waar Eric garant voor wil staan.

Bent u geïnteresseerd in Eric Newman als presentator? Neem dan contact op met Eric Newman Entertainment. 

Webdesign: Studio ROB

Favicon Studio ROB 2019.png

© Eric Newman Entertainment 2021 - Alle rechten voorbehouden.

Eric Newman Entertainment
  • Eric Newman Entertainment | Facebook